Historia PH Liquid — Przedsiębiorstwo podążające za zmianami

1964 - 1984 : Proces inkorporacji i B+R Współpraca z międzynarodowymi grupami w ramach systemów i powłok buforujących w sektorze przetwórstwa mięsnego, głównie eksporcie tusz.
1985 - 2005 : Dalsze badania i rozwój oraz udoskonalanie produktu w celu zapewnienia zgodności z międzynarodowymi normami dotyczącymi dodawania substancji dodatkowych do żywności.
2006 - 2018 : Opracowanie Bufferglucose Clean label i odpowiedniej strategii marketingowej w celu zapewnienia zdrowszych i bezpieczniejszych procesów przetwarzania mięsa, mniej numerów E, minimalnych ilości pozostałości azotynów (KNO2) oraz redukcji chlorku sodu o 30%.
2018 - 2020 : Czysta etykieta (BCL) i Syrop Bufferglukozowy bez numerów E
mają ten sam skład: syrop glukozowo-fruktozowy, naturalny aromat, naturalne ekstrakty owocowe, roślinne i ziołowe, sól.
30% światowego przetwórstwa mięsnego przeznaczone jest na świeże mięso mielone (czysty mięsień), globalnie używane do różnych rodzajów mięsa. hamburgery, kiełbasy, wszystkie rodzaje mięsa mielonego, całkowicie przetworzone z produktami naturalnymi!
70% światowego przetwórstwa mięsnego przeznaczone jest na produkty podgrzewane, takie jak gotowane szynki, wyroby z wątroby, produkty salami. i peklowane produkty z bekonu. To z naszym ulepszonym Wyciągiem Buforowym.
Skład Wyciągu z Cieczy Buforowej : Fruktoza / syrop glukozowy, woda destylowana, kwas mlekowy E 270, kwas cytrynowy E 330, kwas askorbinowy E 300, askorbinian sodu E301, mleczan sodu E 325, karmel E 150c, naturalne wyciągi z oleju roślinnego.