Czo½owy producent Êwiatowy w dziedzinie systemÀw
buforowych i folii, opatentowane procedury dla wszystkich wyrobòw
z miesem Êwie›ym, parowanym, wyrobÀw z wàtroby i produktÀw rybnych,
z mi´sem suszonym, do produkcji salami i wyrobÀw rybnych do dalszej
produkcji, s½u›àcym do ochrony przeciwko infekcjom pokarmowym
wywo½anym przez bakterie takie jak salmonella, listeria, E.Coli
0157: H7, L. ustroje monocytogeniczne w produktach spo›ywczych,
we wspòlpracy z mi´dzynarodowym laboratorium R&D labo's
Dzięki zastosowaniu systemu PH Liquid Buffersystem
Àw buforowych i folii w procesie wyrobu przetworòw miÀsnych
pokrojonych i pakowanych hermetycznie; takich jak np. szynka,
boczek świeży, solony, lub wÀdzony; nie wydzielajÀ siÀ
opary, a ponadto przez znacznie dłuższy okres zachowane
są barwa, smak i zapach, nawet przy niekorzystnych zmianach
temperatur.
|